Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2013 20:45 - Жената с прахосмукачката
Автор: blondiva Категория: Тя и той   
Прочетен: 1725 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.12.2013 20:48


image



Тя може да е на 15, 27, 39, 48, 71, но това всъщност няма значение.
Да, тя също може да ти е дъщеря, жена, майка или каквато ти хрумне роднина от женски пол.
Това което обединява тях и даже мен с тях е, че сме жени и то преди и въпреки всичко.
Ние обичаме подаръците, но това не ни прави материални момичета, а просто човеци.
Подаръците са хубаво нещо и всеки иска да ги получава, даже често ни е по-удовлетворяващо да подаряваме, но за това друг път.
Сега да попиша за НЕЯ - жената с прахосмукачката и това което ТЯ иска.
Тя иска да се сетиш за нея, не като за чистещата единица, а като за човекът, жената с Ж дето се казва. С повод или без направи и подарък, тя много ще се зарадва, но не и подарявай нова прахосмукачка, освен ако не ти е майка или баба, тогава може, но само тогава или ако ти е роднина с която не делите пламенни чувства, какво да говорим за  леглото!
Подари й нещо хубаво и даже с риск да разгневя някой като го кажа, ще ти издам една голяма тайна... Ако се чудиш какво да й купиш и тя е твоята жена, половинка, любима, спътница в живота и т.н. подари й нещо изтъркано... Червените рози, шоколадови бонбони, бижута, парфюми - вършат чудеса! Пак ти казвам, тя не е материално момиче, само иска да бъде обичана, забелязвана, уважавана! Та колкото и изтъркани и комерсиални да са ти гореспоменатите неща, те могат да бъдат наречени и вечна класика, да в тях няма голяма доза непредсказуемост или екстравагантност, но от тях лъха на любов и страст!
Не й подарявай саксия, даже да обича цветя и да ги гледа, повярвай ми, тя ще оцени смъртта на червена роза в нейна чест! Даже постоянно да е на зверска диета, бонбоните или шоколадът ще и кажат, че ти я обичаш такава пухкава, щастлива и доволна от дребните радости наситени с какао. Подари й парфюм, но нека е  хубав, не отбивай номера с дезодорантче, освен ако не искаш да й натрапиш, че не заслужава добри неща, всеки заслужава хубави неща, всеки! Избери й бижу и даже да не е скъпо, нека показва отношение и внимание, а не да те отсрамва криво-ляво!
Какво искат жените?! Звучи така екзистенциално като въпрос, а е толкова елементарно и може да се изчерпи почти напълно с една дума - отношение...



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: blondiva
Категория: Тя и той
Прочетен: 23147
Постинги: 16
Коментари: 0
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930